fbpx

Tänavusel Microsofti E3 konverentsil avalikustati Devil May Cry seeria viienda peatüki esimene treiler.

Nero on tagasi ning temaga on kaasas ka paar uut sõpra, kes aitavad deemonihorde maha tammuda. Mehe võimas deemonkäsi on aga muutunud tunduvalt mehaanilisemaks tänu ühele treileris näidatud intsidendile. Video lõpus ilmub ka kõigi lemmik deemonikütt Dante, seekord natuke vanaldasema välimusega, kuid siiski sama lõbusameelsena.

Kuigi mängu visuaalstiil tundub olevat segu jaapanlikust DMCst ja läänelikust DmC: Devil May Cryst, on fännid sellele vaatamata väga elevil. On tore jälle näha tuttavaid tegelasi ja kuulda samu häälnäitlejaid. Mängitavus tundub olevat sarnane seeria neljandale osale ning teose eesotsas on ka Hideaki Itsuno – mees, kelle käe all valmisid parimad Devil May Cry peatükid.

Devil May Cry 5 peaks välja tulema järgmisel aastal. Tundub, et meid ootab ees üks põrgulikult hea mäng!