fbpx

Bethesda hakkas vahetult enne E3 toimumist mängureid järgmise Fallout seeriasse kuuluva mänguga õrritama ning see lõppes (pisut üllatuslikult) kohe ka uue teose väljakuulutamisega, milleks sai Fallout 76. Oma tänavuse pressikonverentsi käigus kinnitas kompanii üks ninamehi, Todd Howard, varasemalt internetti lekkinud kuulujutte – jah, Fallout 76 näol on tegemist mitmikmängu komponenti omava rollikaga, kus ellujäämisel oma oluline osa.

Ühesõnaga – kuigi antud teost saab otsast lõpuni läbi mängida täiesti üksinda, ei ole siiski tegemist traditsioonilise üksikmänguga. Teos vajab pidevat netiühendust, kuna mängija on seotud serveriga, mis on koduks tosinatele mängijatele. Nende avastada (olgu nende läbisaamised sõbralikud või mitte) jääb Fallout 4 kaardist neli korda suurem maa-ala. Kõike seda selleks, et teada saada, milline nägi maailm välja siis, kui tuumasõda alles lähedane minevik oli – Fallout 76 on nimelt eellugu kõikidele teistele seeria teostele.

Sõpradega koos mängimine tuska ei tekita, sest individuaalne progress käib mängijaga igal pool kaasas nagu ustav koer! Teos arendab edasi eelmises (4, mitte 75) nähtud ehitamissüsteemi, lubades oma baasi ükskõik kuhu püsti panna. Samuti on kirsiks tordil aatompommide kasutamine – mitte miski ei ütle „inimkonna tuumasõjajärgne ülesehitamine“, kui oma vihatud naabrite aatompommiga õhkamine!

Enne ilmumist jõuab meieni teose beetaversioon, mis alloleva Power Armor Edition eeltellijatele garanteeritud on.

https://www.youtube.com/watch?v=fwOYEsnm1i4

Fallout 76 ei lase ennast kaua oodata. Nimelt ilmub teos juba käesoleva aasta 14. novembril PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peale.