fbpx

Fortnite Battle Royale neljas hooaeg tõi endaga kaasa mitmeid muudatusi, sealhulgas ka ühe hiigelraketi, mis seisab hetkel rahulikult oma baasis, Western Hillsis. Kui päriselus on parem rakette mitte näppida, siis videomängumaailmas on lood vastupidised – raketti nähes on teada, et see paha poiss teeb kuskile suure augu!

Kas ja millal kõnealune rakett taevalaotuse poole tõuseb, on olnud viimase aja spekulatsioonide kuumimad küsimused. Senise info põhjal tundub, et vastus võiks olla 1. juuli. Mängijad jõudsid antud järeldusele, muutes oma mängumasina kuupäeva – pannes daatumi paar päeva enne esimest juulit, on mängu sisenedes telekate ekraanidelt näha suurt, punast ja vilkuvat „Launch“ (Start) teksti (lisaks kaob kuupäeva muutes kurjami pesas oleva kontrollpaneeli kohalt raketi hologramm).

Kõigest võib järeldada, et tulemas on suur pauk, aga et selles täiesti kindel olla, kaevus GamesRadar veelgi sügavamale ja leidis, et numbrid klapivad. Jooksva kuu alguses oli Fortnite’i Nintendo Switchi versiooni telekatel näha kolmepäevast taimerit. Telekal nähtud aeg tuli ja läks ilma sündmusteta… aga kolm päeva pärast tulevase neljapäeva uuendust on esimene juuli(!).

Seega on vägagi tõenäoline, et tol kuupäeval lüüakse kõnealusele raketile hääled sisse. Arvatavasti on oodata suuri muutusi, nagu tõi endaga kaasa ka neljandat hooaega alustanud komeet. Kuigi keegi ei oska 100% kindlusega öelda, mis lähipäevil juhtuma hakkab, võime olla kindlad, et kaasnevad muudatused saavad olema plahvatuslikud!

Kas Fortnite’i on ootamas sarnane saatus, nagu kunagi Hiroshimat ja Nagasakit…?

Allikas: PC Gamer