fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Assault Android Cactus

Näiliselt suhteliselt kesise juulikuu avab mitmeid väärtuslikke auhindu kogunud indie-mäng Assault Android Cactus. Kahe kangi kuulipõrgu viib mängija kosmosesse, kus teose peategelastel tuleb rinda pista kurjale teele läinud robotite hordidega. Millisel hetkel kaktused mängu tulevad, jääb esialgu arusaamatuks.

Death Squared

Teinegi Xbox One’i peale jõudev teos on indie-mäng, mis nõuab koostööd ja nuppu (enda kupli all, mitte konsooli puldil, kuigi ka viimane on vajalik). Death Squared on ideaalne teos inimestele, kes hindavad morbiidsust ja kubismi kui kunstivormi. Või siis kõikidele, kellele lihtsalt meeldivad väljakutset esitavad videomängud.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Virtua Fighter 5 Final Showdown

Kui on kole tahtmine kellelegi virtuaalselt kolmemõõtmelisel tasandil (sorri kõik 2D-kaklusmängud) pasunasse kütta ning Tekken, Dead or Alive või Soul Calibur mänguriiulis kohta pole leidnud, tasub vaadata Virtua Fighter 5 Final Showdown poole. Molliandmiskihk saab rahuldatud!

Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction

UBISOFT, KUS KURAT ON MU UUS SPLINTER CELL, AH? CONVICTION OLI KÜLL ADEKVAATNE TULISTAMISMÄNG, AGA HIILIMISEST JÄI NAGU TSIP VAJAKA! PAGAN TEID VÕTKU!

Head mängimist!