fbpx

Ma olen juba päris mitme E3 jooksul Ubisofti pressikonverentsis pettuma pidanud, sest kaua kadunud olnud hiilimismänguseeria Splinter Cell järgmine osa on hiilanud kõigest oma eemalolekuga.

Konverentsi lõpupauguna on selle asemel kasutatud teoseid nagu The Division, Rainbow Six SiegeGhost Recon: Wildlands ning isegi lumelauamängu Steep. Tänavune konverents erines aga selle poolest, et suurem üllataja jäi sootukski tulemata. Prantsuse mängukompanii esitlusele pani punkti üritusele eelnevalt lekkinud järgmine Assassin’s Creed, alapealkirjaga Odyssey.

Tegemist oli kõige üllatusvaesema pressikonverentsiga, mida Ubisoft viimaste aastate jooksul pakkunud on. Rabavam oli justnimelt fakt, et Splinter Cell üritusele ei jõudnud – märtsikuus lekkis teos Amazoni lehtedele, möödunud kuul kinnitas mängu eksistentsi ka Kanada Walmarti leke, mis nii mõnegi teise mängu väljakuulutamisega üpriski autentse infoallikana tundub.

Eelmainitud faktide valguses olid kõik kaardid Sam Fisheri käes, aga nüüd tundub, et tegelase häälnäitlejana comeback’i teinud Michael Ironside’i rolliks jääbki vaid too üks lisamissioon Ghost Recon: Wildlandsis

No kurat, Ubisoft! Isegi Steep 2 oleks olnud parem üllatus kui see, mis me saime.