fbpx

Mäletate, kui EA kuulutas välja 30 000 erinevat „Star Wars“ teemalist mängu ning kõik olid esmalt õhinas, aga peale seda, kui mullune Star Wars Battlefront II niivõrd haledalt läbi kukkus, lõid paljud frantsiisile käega? On aeg neid teisi mänge meelde tuletada, sest ühe sellise valmistajaks on Titanfall seeria looja Respawn Entertainment, kelle esindaja kuulutas EA Play 2018 raames uhkelt, et nende üksikmängule rõhuv üllitis hakkab kandma nime Jedi: Fallen Order.

Ei mingit mängupilti, ei mingeid ekraanitõmmiseid. Küll aga teame seda, et teose tegevus hakkab aset leidma pisut peale filmisaaga kolmanda osa („Revenge of the Sith“) lõppu, mil Käsk 66 (ehk jedirüütlite jahtimine ja elimineerimine) on jätnud oma jälje.

Mäng peaks poelettidele jõudma millalgi enne 2019. aasta lõppu, ent me hoiame igaks juhuks edasilükkamiste rubriigi soojana.