fbpx

Kui inimesed jäävad üksikuks, muutuvad nad koletisteks — nii sügavamõttelise lause võib leida Sea of Solitude kodulehe esimese pealkirjana, mis ilmselt kirjeldab antud üllitist kõige paremini. Berliini indie-mängu arendaja Jo-Mei on kindlasti hakkama saanud värskendavalt pilkupüüdva videoga, mis on täpselt see, mida just näiteks mina ootasin ja lootsin tänavusel E3-el näha.

Mängu treiler ei räägi meile palju, kuid sellesse süvenedes saame teada, et tunnete maailmas rändav Kay on üksinduses muutunud monstrumiks. Nüüd on mängija ülesandeks välja uurida, miks nii on juhtunud. Eesmärk ei olegi otsida võimalust ümbritsevaid elukaid alistada, vaid pigem leida viis nendega mängu käigus muutuvas maailmas koos eksisteerida.

Silent Hilli mängudest ning jaapani mangast inspireeritud Sea of Solitude ilmumine on määratud hetkel millagi uue aasta algusesse ja on tulemas PC, Xbox One ja PlayStation 4 mängumasinatele.