fbpx

Egerti E3 2018 ootused ja lootused

Kuigi ma seda väga välja ei näita, ootan tulevat E3 messi suure huviga. Erinevaid vihjeid on siin-seal loobitud, et mida täpsemalt tulevikus näha võiks, kuid ega kõike saa tõsiselt võtta. Hoolimata sellest, jään järgnevat kolme tulevikus huviga edasi ootama.

Asume ilma pikema mölata asja kallale:

  • Borderlands 3 – Kuigi Gearbox Software kinnitas, et nende teost kindlasti tänavusel mängumessil ei näidata, võtan mina seda uudist vähe skeptiliselt. Ma ei palu E3-lt palju, kuid Borderlands 3 kohta pean saama teada kõike: ametlikud kinnitused, kuupäevad, sisu ja kindlasti jagatud ekraaniga mängimise võimalused.
  • Resident Evil 2 uusversioon – Antud mäng on lennanud pisut allpool radarit, kuid salamisi olen pidevalt nende käekäiku jälginud. Resident Evil mänguseeria esimesed kolm osa esimesel PlayStationi konsoolil olid need, mis mu südamesse sügava jälje jätsid. Olles läbinud varasemalt juba esimese osa uusversiooni ootan põnevusega teist (ja olen kindel, et tulevikus ei jää kaks ka ilma kolmandata). Antud seeria on nagu hea vein, mis läks aastatega ainult paremaks!
  • Death Stranding – Hetkel mind isegi ei huvita, millal see mäng ilmub, näidaku lihtsalt mingit järjekordset veidrat videot või rääkigu, mida see endast üldse kujutama hakkab. Mida aeg edasi, seda skeptilisemaks ma antud teose puhul muutun. Kuid tegu on ju Hideo Kojimaga, sellest ei saa ju midagi halba ilmuda. Või saab?

Ning lõpetuseks ootan muidugi ka ohtralt värskeid mänge ja uusi ideid, mis rikastaks mängumaastikku. Igasugused järjed võiks jääda pigem tahaplaanile (räägib mees, kes ootab Borderlands 3-e ja Resident Evil 2 uusversiooni). Ikkagi tahaks värskust – Death Stranding on selleks hea näide.