fbpx

Alles see kuulutati välja, videoid hakkas järjepanu tulema ning sellest jäi mulje, et RAGE 2 E3-le ei jõua, kuid eksisin. Ilmus järjekordne klipp ning see näitab mängu üpriski positiivsest küljest.

Olles hiljuti läbinud frantsiisi esimese osa, tundus selle järg pisut liiga värviline ja lõbus. Nähes aga nädalast nädalasse uusi videoid teise episoodi kohta, on hakanud mu arvamus muutuma. Miks? Vaadake ise:

Hetkega olen jäänud justkui värvipimedaks, sest kirevad toonid on viimased asjad, millele tähelepanu pööran. Teos on hakanud pigem meenutama 2016. aasta üht parimat mängu, Doomi. Hea küll, jätame võrdlusest välja faktid, et mööda avatud maailma tühermaad saab ringi sõita käepärase masinaga. Toome parem välja tempoka mängitavuse, mis on kõike muud, kui põõsas kükitamine ja varjumine vaenlase eest. Potentsiaali teosel on ning ehk näeme juba uuel nädalal veel midagi uut ja huvitavat?

RAGE 2 ilmub PC, Playstation 4 ja Xbox One’i mängumasinatel 2019. aastal.