fbpx

Kui Bethesda lootis tänavuse E3 käigus esineda suuremalt kui kunagi varem, siis teadaolevalt on üks nende plaanidest Kanada Walmarti tõttu juba luhtunud. Kõigepealt lekkis, et RAGE 2 üldse eksisteerib, seejärel puiklemine ning lõpuks ikkagi kinnitus. Tihe nädal, või mis? See kõik aga ei tähenda, et Bethesda E3 mängumessil suurelt ei esine… lihtsalt saaks suuremalt.

Hiljuti ilmunud RAGE 2 mängupildi treileris saime teada, et tegu saab olema avatud maailmaga. Visuaalselt sarnaneb teos pisut seeria esimese osaga või isegi paremini meeldejääva Mad Maxiga (mille valmimisele üks RAGE 2 arendajatest, Avalanche Studios, samuti elu on andnud)… ainult, et avastamist on kuhjaga rohkem ning ei puudu sealt ka metsad ja mägised alad. Viimasena nimetatud üllitis ununeb ilmselt aga peagi, kui tühermaa viimane korravalvur Walker kohtab oma esimest helendavate silmadega mutanti, peale mida võiks arvata, et oleme sattunud hoopiski Doomi maailma. Tundub, et on vaja ainult paar head asja kokku panna ja saamegi korraliku kompoti – RAGE 2.

Pean tunnistama, et video jätab teosest huvitava mulje ning tekitab pisut ka mänguisu. Hoiame silmad ja kõrvad lahti ning ootame huviga, kas ja  millega Bethesda veel üllatab.

RAGE 2 ilmub arvutil, Playstation 4 ja Xbox One mängumasinatel järgmisel aastal.

Allikas: Bethesda