fbpx

Nintendo konsoolid on minu silmis olnud alati kõige lapsesõbralikumad masinad üldse. Mänge, milles võib näha verd, tapmist ja ropendamist, võib kokku lugeda kohese mälu järgi ühe käe sõrmedel. Sellegipoolest võivad Super Mario Odyssey mängijad üllatuda, kui kaasmängijate profiilipilte näitavatel õhupallidel vaatab Yoshi või Luigi näo asemel vastu hoopiski tissipaar!

Redditi kasutaja ewasion märkis oma postituses, et lapsevanemad peaksid praeguse seisuga oma Nintendo konsoolidel internetifunktsiooni maha võtma, sest noh, kes tahaks, et tema lapsuke näeks kõlvatuid asju! Kuidas selline asi sai juhtuda? Vastus seisneb häkkerites. Nimelt on Switchi lahtimurdjad saanud kätte DevMenu, millega on võimalik isiklikke profiilipilte üles laadida ning otseloomulikult võivad need sisaldada ka pornograafiat.

Meenutavad vanad head Call of Duty ajad, kui enamus mitmikmängus leiduvatest embleemidest olid pehmelt öeldes ebasündsad. Niikaua aga hoidkem oma Nintendo Switchiga võrgus mängides silmad lahti… või siis, noh, kinni!

Allikas: Eurogamer