fbpx

Unustage Skyrim! Eile aset leidnud Nintendo Direct ülekandes anti teada, et Bethesda toob Switchile veelgi paremaid mänge – konsoolile jõuavad eelmisel aastal Level1 Aasta Mängu pälvinud DOOM ning Wolfenstein II: The New Colossus!

DOOM sisaldab nii seda suurepärast üksikmängukampaaniat kui ka keskpärast mitmikmängu, teos ise jõuab Nintendo konsoolile juba selle aasta lõpus. Wolfenstein II: The New Colossus, otsene järg 2014. aasta Wolfenstein: The New Orderile,  kuulutati välja selle aasta E3 raames ning jõuab PC, PS4 ja Xbox One’i peale pisut rohkem kui kuu aja pärast, 27. oktoobril. Nintendo Switchi versiooni peame siiski pisut kauem ootama, see jõuab kohale uue aasta alguses.

Sellele vaatamata on tegemist väga huvitava ja ägeda uudisega, mis jätab õhku ka mõne küsimuse. Millised Bethesda (ja ka teiste stuudiote) suurmängud veel võivad enda tee Switchi peale leida? Kas Bethesda kavatseb Nintendo konsoolile tuua ka Fallout 4, mille GOTY versioon teistele platvormidele juba 26. septembril jõuab? Kas DOOMi Switchi versioon ongi see mäng, millest Pete Hines rääkis või on Bethesdalt veel midagi huvitavat oodata?

Olenemata vastustest nendele küsimustele on juba praegu selge, et Nintendo Switch – konsool, mis ilmus alles selle aasta märtsis ning pole väljas olnud aastatki – on juba praegu kohustuslik ost kõikidele videomängusõpradele.