fbpx

Rohkem kui 5 aastat on möödunud sellest, kui legendaarselt halb Aliens: Colonial Marines jõudis (kahjuks) paljude mängijate kättesse. Hiljuti avastati aga, et antud teost on võimalik natuke paremaks teha ning seda väga ootamatul viisil – kirjaviga parandades.

ModDB kasutaja jamesdickinson963 kirjutas, et ühes mängu .INI failis ilutses väike kirjaviga, mis omakorda tekitas suuri probleeme vastaste tehisintellektiga. Vigane rida oli järgmine: „ClassRemapping=PecanGame.PecanSeqAct_AttachXenoToTether -> PecanGame.PecanSeqAct_AttachPawnToTeather“. Rea lõpus olev „Teather“ peaks olema hoopis „Tether“. PC Gamer otsustas proovile panna puuduva „a“ tähe võimekuse.

Ülemised klipid demonstreerivad kuidas algselt käitusid vastased Colonial Marinesis – aeglaselt ja kohmakalt. Alumistes klippides on mängukoodis olev kirjaviga parandatud ning kohe on näha kuidas tulnukad pole kõigest agressiivsemad, aga ka tunduvalt osavamad mängija jälitamises.

Kuigi antud parandus ei muuda teost tunduvalt paremaks ja ei tõsta tehisintellekti just geeniuse tasemele, on siiski tegemist kvaliteedihüppega. Siit tuleb meile kõigile väärtuslik õppetund – käige koolis, õppige korralikult grammatikat ja kontrollige alati enda kirjutatu üle. Kui te seda ei tee, võib selle tagajärjel sündida järjekordne Aliens: Colonial Marines ja seda ei taha keegi!

Allikas: PC Gamer