fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

https://www.youtube.com/watch?v=6IYOXntEFcE

Forza Horizon 2 Standard—10th Anniversary Edition

Kellele ei meeldiks kiirete autodega mööda avatud maailma kihutada? Just täpselt seda pakub üks parimaid Microsofti eksklusiivseeriaid Forza Horizon, mille teine episood lõpuks ometi ka Games with Gold kasutajateni jõuab. Forza Motrosport sarjaga võrreldes tunduvalt arkaadilikuma tunnetusega teos leiab sel korral aset Itaalias ning lubab ka kõige säravama Ferrariga abja-paluojalikult põldudele paarutama minna.

For Honor Standard Edition

For Honor – teatud ka kui see üks mäng, millele terve internet esialgu vastu päid ja jalgu hoope jagas – on sammumas mööda sama rada, mida paljud teised Ubisofti teosed enne seda. Konarlik algus, pikaaegna raske töö ning kasutajabaasi aeglane, ent efektiivne kasvatamine. Omapärase võitlusmängu (sel korral pole tõesti tegemist kaklusmänguga, Jan!) erinevaid tahke saavad huvilised proovida juba üsna pea!

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Dead Space 3

Esimest Dead Space’i ei julgenud vähemalt mina üksinda ja pimedas mängida – tuled alati põlesid ning keegi istus alati kõrval. Kuigi paljud viskasid seeria kolmandale osale ette asjaolu, et õuduselemendid olid märulisektsioonide varju jäänud, nautisin mina kolmandat osa päris mõnusalt. Võibolla oli abiks fakt, et lõpuks ometi sain seda omaette mängida (olgugi, et üle võrgu saab seda teha ka koostöö mängulaadis!).

https://www.youtube.com/watch?v=2A86QGOJaQU

Disney Epic Mickey 2: The Power of Two

Esimene Epic Mickey ilmus ainult Nintendo Wii peal ning selle loomisega oli seotud legendaarne mänguarendaja Warren Spector. Tegemist oli üsna ägeda teosega, mis tähendas, et rahvas tahtis näha ka järjeosa. Epic Mickey 2 nägi ilmavalgust, jõudis kõikidele konsoolidele…. ja oli okei. Aga noh, kui tasuta saab, siis miks mitte proovida?

Head mängimist!