fbpx

Müstiline katkine taevas ning päris maailma eksinud elemendid on leidnud lahenduse – päral on Fortnite Battle Royale viies hooaeg!

Toome järgnevalt pikast uuenduste nimekirjast, mis sisaldab endas erinevaid uusi kostüüme ning milles on välja toodud hulk parandatud mänguvigu, eraldi välja mõned olulisemad punktid. Kurbusega pean teatama, et uut loodetud kaarti ei ole, kuid see ei tähenda, et olemasolev poleks ilma uuendusteta. Tuttavalt saarelt leiab sellised värsked paigad nagu Lazy Links ja Paradise Palms. Mis sellesse viimasesse nimesse puutub, siis tolle leiab uuest kõrbealast, mis on vallutanud silmnähtava lõigu praegusest kaardist.

Me ei saa aga jätkata kurbadel toonidel, seega toome teieni ka ühe rõõmusõnumi. Pikalt räägiti, et Fortnite vajab sõidukeid ning kui kohale jõudsid ostukärud, arvasime, et tegu on suurepärase lahendusega ja enamat polegi vaja. Viienda hooajaga lükkavad selle teooria ümber teosesse jõudnud golfiautod. Jah, kohal on reaalne sõiduvahend, kuhu mahub sõitma terve neljane salk. Lisaks saab neljarattalise katust kasutada hüppeplatvormina. See tekitab hea võimaluse pääseda kiiremini kõrgematesse kohtadesse. Jääb vaid soovida – Nael kummi!

Ning lõpetuseks – kaardile on jäänud endiselt alles taevalõhe fragmendid. Nendele võib julgelt ligi astuda, lihtsalt tasub olla valmis üllatuseks (ja lühikeseks reisiks).

Allikas: Epic Games