fbpx

Fortnite ei väsi üllatamast! Hiljuti kärud mängu lisanud ning omamoodi rekordeid löönud teos on jõudnud järgmise hooaja ootuses purunenud taevani. Selle viimase juhtumi tõttu on hakanud toimuma nii mõndagi veidrat, mis mängijatel silmad suureks ajavad.

Jutt saab alguse suurest lõhest Fortnite’i kaardi taevas, mis on omakorda mööda saart laiali pillutanud ka pisemaid pragusid taevakuplis. Need on mängus tekitanud omajagu kaost, kuna kaardilt on kaduma hakanud mitmed tuttavad detailid. Näiteks pandi tähele Durr Burgeri maskoti haihtumist.

Esmapilgul ei tundugi, et tegemist oleks väga erakordse juhtumiga, kuid tuleb välja, et see sama maskott on jäänud ühe juhusliku fotograafi pildile California kõrbes.

Kas Sela Shiloni on tõepoolest juhuslik mööduja või osa komejandist jääb asjaosaliste enda teada. Kuid pilkupüüdva reklaamikampaaniaga on Epic Games vaieldamatult hakkama saanud.

Üllatus ei hüüa tulles, sest Fortnite’i viies hooaeg pole kaugel. Epic Games Redditi andmeil saab see alguse 12. juulil.

Allikas: FortniteIntel