fbpx

Legendaarse Castlevania: Symphony of the Night arendustiimi eesotsas oleva Koji Igarashi värske teos sai just uue treileri. 2015. aastal Kickstarteri toel rahastatud Bloodstained: Ritual of the Night lubab mängijatele anda suure nostalgialaksu, justkui transportides neid tagasi Konami platvormeriseeriale omasesse Dracula lossi.

Treiler näitab ka, et mängu retrostiilis eelloo, Bloodstained: Curse of the Moon, tegelased tapavad kolle ka Ritual of the Nightis – vampiirilik Gebel ja deemonikütt Zangetsu on tagasi ning seekord häälnäitlejatega. Mis aga paljud fännid elevile ajas oli Zangetsu häälnäitleja, kelleks on legendaarsetele Solid Snake’ile ja Big Bossile häält andev David Hayter.

Kuigi uue video mõte on narratiivi tutvustada, demonstreeritakse seal ka mängitavust. Need, kes annetasid Kickstarterile rohkem kui 60 dollarit, saavad lõpuks mängida demot, mida stuudio lasi pressil proovida tänavusel E3 konverentsil.

Bloodstained: Ritual of the Night jõuab meieni millalgi sel aastal. Castlevania ja Metal Geari fännid, tõstke rõõmust käed ja keskmised sõrmed Konami suunas üles!

Allikas: PC Gamer