fbpx

Saabuval nädalavahetusel toimub Call of Duty: Black Ops 4 kinnine beetatest. Activision avaldas selle raames värske treileri, näitamaks mängijatele, mida nad oodata võivad. Klipi lõpus näeme ka esimesi kaadreid teose battle royale mängulaadist, mil nimeks Blackout.

3. augustil algav Black Ops 4 beeta on tuleval nädalavahetusel saadaval mägu PlayStation 4 konsoolil ettetellinutele ning nädal hiljem kaasatakse lahingumadinasse ka Xbox One’i ja PC omanikud. Testijatel on võimalik proovida kümmet erinevat spetsialisti kuuel erineval kaardil ja kuues mängulaadis.

Treileri kõige huvitavamad kaadrid paiknevad aga video lõpusekunditel ja pärinevad battle royale mägulaadist nimega Blackout. Näeme mitmeid sõidukeid, näiteks ATV-sid ja helikoptereid, mille avatud küljeustest mängijad välja tulistavad. Lisaks ilmub hetkeks ekraanile ka tiibkostüüm ning spekuleeritakse, et see saab olema Black Ops 4 versioon Fortnite’i ja PUBG-i langevarjudest, millega mängijad kaardile sisenevad.

Põgusast õrritajast hoolimata ei ole battle royale mängulaad osa 3. augustil algavast testist, kuid seda saab proovida septembris eraldiseisva Blackouti beeta raames.

Call of Duty: Black Ops 4 jõuab mängijateni 12. oktoobril.

Allikas: VG24/7