fbpx

Ei ole kahtlustki, et God of War on üks käesoleva aasta parimaid teoseid. Sellest räägitakse endiselt ning omakorda on pandud alus kuulujuttudele peagi saabuvast Netflixi seriaalist. Väidetavalt olla antud projektile isegi peaosatäitja välja valitud ja seda Jason Momoa näol!

Kuid õnneks või kahjuks ei saa see nii olema – mängu režissöör Cory Barlog on otsustanud alusetute kõlakate kirstukaane sisse viimase naela lüüa. Nimelt kinnitas mees Twitteris, et kõnealust sarja ei ole kunagi plaanis olnud.

Kuid samas pöördub ta naljatades Netflixi Twitteri konto poole, et kas siiski peaks tolle plaani ellu viima. See tähendab, et igasugused võimalused on jäetud avatuks… kuid tegelikult ei ole siin kindlat midagi. Teose enda mängitavus annab ühe korraliku seeria mahu kätte küll, seega nii kaua tuleb nautida mängimist, kuni lõplik „tõde“ selgub.