fbpx

Vaid hiljuti viienda hooajaga alustanud Fortnite Battle Royale jätkab oma võidukäiku ning vähemalt senini on tundunud, et Epic Games ei suuda mitte millegagi eksida.

Oma enesekindlust väljendas kompanii ka sellega, kui otsustas Fortnite’i kui e-spordi tulevikku investeerida 100 000 000 dollarit. Just niivõrd suurest summast koosneb mängu esimese aasta turniiride auhinnafond. Esimene neist võistlustest peeti maha möödunud nädalavahetusel… ent mõnevõrra üllatuslikult oli tegemist suuremat sorti prügikastipõlenguga, millest Epic Games kamaluga õppimismaterjale sai.

Fortnite Summer Skirmish turniiride esimene etapp pani omavahel vastamisi professionaalsetest mänguritest, striimeritest ning muudest tuntud nägudest koosnevad duod, kelle eesmärgiks oli muidugi taskusse pista see ihaldatud Victory Royale. Epic Gamesi sõnul kavatsetakse järgmise kahe kuu jooksul igal nädalal üks võistlus maha pidada, et selle käigus auhinnarahadena laiali jagada 8 miljonit dollarit. Peale esimest nädalavahetust tundub kogu ettevõtmine nõnda, et Epic hammustas tunduvalt suurema tüki, kui mäluda jõutakse.

Esimest Summer Skirmish turniiri painasid mitmed probleemid, nende seas: lääg (üks harvadest juhtudest, kui see ka reaalselt mängija surma põhjustas), vead ülekandes (ühel hetkel jõudis ekraanile privaatne korraldusdokument, samuti jõudsid vaatajateni lubatud 10st matšist vaid 4), kommenteerijate amatöörlikus ning kogu võistluse ülesehitus, mis ärgitas osalejaid äärmiselt passiivselt mängima (loe: kogu ülekande jooksul istuti hästi palju põõsastes ja oma ehitatud tornides).

Kogu kompotil oli kerge kaose mekk manu, mille elimineerimiseks pole Epic Gamesil just väga kaua aega – järgmine etapp leiab aset juba sel nädalal.

Allikas: PC Gamer