fbpx

Seal, kus on põrunud suurte filmistuudiote miljonid, Alicia Vikander ja Michael Fassbender, on edukaks osutunud kultusseriaalist „Firefly“ tuntud Nathan Fillion koos kamba sõprade ja olematu eelarvega. Näitleja avaldas hiljuti mänguseeria Uncharted ainetel vändatud pea 15-minutilise filmi ja tõestas, et Hollywoodis siiski leidub inimesi, kes suudavad mänge hõbedasele ekraanile ümber tõsta.

Režissöör Allan Ungari poolt vändatud filmis näeme Fillioni poolt kehastatavat Nathan Drake’i ajamas taga järjekordset iidset aaret. Klassikalises Unchartedi stiilis otsib Drake vanadelt dokumentidelt juhtlõngasid ning põgeneb kurjamite küüsist oma seikluskaaslaste Sully (Stephen Lang) ja Elena Fischeri (Mircea Monroe) abiga. Homaažina mängudele saab filmis näha ka videomängulikku märulistseeni, milles kaamera liigub Fillioni selja taga just nagu Unchartedi seeria teostes. Kirsiks juba niigi magusal tordil ongi Fillion ise, kelle Drake on sarmikas ja humoorikas lobamokk, kes oleks justkui mängust välja astunud.

Kuuldused Unchartedi põhjal vändatavast linateosest levisid juba 2009. aastal ja juba siis avaldas Fillion Twitteri vahendusel soovi ekraniseeringus Drake’i kehastada. Hoolimata fännide toetusest ei ole meest siiski ühegi ametliku Unchartedi filmiprojektiga seotud. Hetkel teadaoleva info põhjal keskendub loodetavasti lähitulevikus kinodesse jõudev mänguseerial põhinev film noore Nathan Drake’i seiklustele ning peaosas astub üles Ämblikmehena tuntud Tom Holland.

Siiski, võib-olla osutub Ungari lühifilm piisavalt populaarseks ja Fillion saab uuesti videomängumaailma ühe tuntuima aardeküti saabastesse astuda. Mees on tõestanud, et need sobivad talle nagu valatult.

Allikas: VG24/7