fbpx

Maailma vaieldamatult kõige populaarsem videomäng Fortnite saab juba 1-aastaseks!

24. juulist 7. augustini on nii Battle Royale’i kui ka Save The Worldi mängijatel võimalus sellest tähtpäevast osa saada, kuna arendajad muudavad mängu visuaalselt peoteemaliseks: näiteks saab Battle Bus endale sünnipäevatuuningu, Save The Worldis lõhkevaid tünne kandvad elukad tassivad nüüd aga endaga kaasa hoopiski torte!

Lisaks iganädalastele ülesannetele saab Battle Royale mängulaad endale ka peomissioonid.

  • Mängides kokku 14 matši, saab mängija endale 5000 kogemuspunkti (mis aitavad kohe kindlasti 4. taseme Drifti lahtilukustamisele lähemale jõuda!).
  • Tehes vastastele 1000 punkti väärtuses haiget, on auhinnaks kleeps, millel ilutseb sünnipäevamuffin.
  • 10 erineva tordi ees tantsides premeeritakse mängijat… tordiga? Noh, sprei kujul.

Mulle meeldib, kui erinevad mängud tähistavad pidustusi sellisel moel, et kõik saavad sellest osa! Ma ei jõua ära oodata, millal saan lahingubussist välja hüpata ja kohtuda mõnega teist lahinguväljal Fortnite’is!