fbpx

MSI on viimastel aastatel püüdnud hõivata suuremat osa perifeeriaseadmete turust ning pakkuda seeläbi konkurentsi harjumuspäraseks saanud lisaseadmeid tootvatele ettevõtetele.

MSI Clutch GM70

Clutch GM70 on tippklassi juhtmeta mänguri hiir. Selle erilisteks tunnusteks on täielikult modulaarne korpus ning suur kaal, mis tuleneb kvaliteetsetest materjalidest. Erinevad lisad peegelduvad ka hiire hinnas, mis jääb umbes 100€ kanti.

MSI Vigor GK70

Vigor GK70 on MSI poolt arendatud TKL mehhaaniline klaviatuur Cherry Red klahvidega. TKL tähendab inglise keeles „tenkeyless“, mis on klaviatuuride suuruse märk – TKL seadmetel puudub numbriklahvide lisaosa, mida mängude ajal tihtipeale ei kasutatagi, see aga teeb klaviatuuri väiksemaks ja kergemini transporditavaks. Klaviatuuriga tuleb kaasa hulgaliselt erinevaid tagavaranuppe, et kohandada GK70 oma maitse järgi, seda nii visuaalselt kui kasutajakogemust arvesse võttes. MSI Vigor GK70 hinnaks on umbes 160€.

MSI Immerse GH70

Immerse GH70 on MSI poolt arendatud mänguri peakomplekt. Tegu on väga kvaliteetsetest materjalidest valmistatud ja tugeva konstruktsiooniga mikrofoni ja kõrvaklappidega, mis võimaldavad nautida ka virtuaalset 7.1 Surround heli. Immerse GH70 suurimaks boonuseks võib nimetada vahetatavaid kõrvapatju – soovi korral on võimalik panna hästi hingavaid ja mugavaid riidest või heliisolatsiooni tarvis nahast valmistatud kõrvapatju.  Hetkel on MSI Immerse GH70 hind umbes 100€.