fbpx

12.38 – Täpselt nii palju läks aega, et läbida Fallout: New Vegas

Olgem kõik tunnistajaks sellele, kuidas Youtube’i kasutaja Kungkobra läbib Fallout: New Vegase mängleva kergusega, kasutades selleks ära teose nõrki kohti. Kas see näitab, kui katki võib üks mäng olla… või kui osavad on mängurid?

1 000 000 – Vähemalt nii palju kasutajaid loodi Dauntlessi avatud beeta ajal

Mida kõike võib numbrite rubriigis kogeda!  Ah et misasi see Dauntless üldsegi on? Tegemist on tasuta teosega arvutile ning seni, kuni saame teada, millal Dauntlessile sarnanev Monster Hunter World samuti PC peale jõuab, on võimalus esimest tänu avatud beetale katsetada. Ametlikult ilmub teos millalgi käesoleva aasta jooksul.

1 000 000 – Vähemalt nii mitu koopiat müüs Detroit: Become Human kahe nädalaga

Nii häid avanädalate müüginumbreid pole Quantic Dream stuudio veel ühegi oma teose puhul näinud. Kas võib juhtuda, et edaspidi hakkame nägema veelgi rohkem analoogseid filmilikke mänge?

5 – Nii mitu päeva läks aega, et tembeldada Realm Royale Steamis PUBGi tugevaimaks konkurendiks

Viiendal päeval pärast ilmumist mängis antud teost juba 100 000 inimest. Kindlasti olid mängu reklaamimisel abiks suured Twitch.tv kasutajad, nende hulgas Ninja. Kuigi mängijate arv on peale edukat starti pisut langenud, on kuuldavasti tegu soliidse üllitisega, mida tasuks proovida.

40 000 – Vähemalt nii palju jälgijaid kaotas Tyler „Ninja“ Blevins, olles Twitchist kaks päeva eemal

Kui juba temast juttu tegime – Blevins võttis osa E3 mängumessilt  ja oli sellepärast sunnitud striimide tegemisest eemal olema. Üllatuseks otsustasid solvunud jälgijad seepeale aga Ninja oma lemmikute ridadest kustutada. Inimesed võivad olla armutud ja pisut… teistmoodi.

17 000 000 – Vähemalt nii palju koopiaid on müünud The Last of Us

Mitmete 2013nda aasta parima mängu tiitlitega premeeritud The Last of Us omab šarmikat narratiivi, mis jääb pikaks ajaks meelde. Nüüd, viis aastat hiljem, müüb teos endiselt nii, et mühiseb! Kindlasti aitab müüginumbrite kasvule kaasa ka uue teose saabumine. Oleks ju soovitatav siiski esimene episood läbi mängida enne, kui teine osa poelettidele jõuab.

4 000 000 – Vähemalt nii palju koopiaid on müünud Human: Fall Flat

Mis asi see on või kust see tuli? Mina ka ei tea, aga number räägib enda eest ja paneb huvi tundma küll!

84.67 – Keskeltläbi nii palju dollareid kulutab keskmine Fortnite’i mängija kosmeetilistele lisadele

Mängijad tunnistavad, et nii mõnegi jaoks on Fortnite esimene mäng üldse, mille lisadele raha kulutatakse. Niipalju siis mikromaksete kaotamisest – inimene harjub kõigega.

Allikad: VG247, PlayStationLifestyle, githyp, Kotaku, lendedu, Gamasutra