fbpx

E3 2018 tuli ja läks, aga selle käigus jäi meil kajastamata üks väikene teos, mida esitleti Devolver Digitali konverentsil. Otsustasime oodata õige hetkeni, et sellest meie kallitele lugejatele rääkida ning too aeg on lõpuks käes. Daamid ja härrad, USA iseseisvuspäeva puhul palun tutvuge kõige ameerikalikuma mänguga eales – Metal Wolf Chaos.

Enne, kui From Software tegeles Dark Souls seeriaga, tegid nad igasuguseid huvitavaid mänge. Üks nendest oli 2004. aastal eksklusiivselt Jaapanis välja lastud Metal Wolf Chaos. Teose peategelaseks on USA president Michael Wilson, kes on sunnitud kasutama hiiglaslikku robotit, et võidelda mässavate militaarvägedega, kelle eesotsas on asepresident Richard Hawk (kellel otseloomulikult on samuti ülisuur robot). Absurdse narratiiviga käib käsikäes kiire ja lõbus mängitavus ning kirsina tordil on mängul ülihalb häälnäitlemine.

Teos oli pikemat aega ainult kõige esimesel Xboxil, aga tänu Devolver Digitalile jõuab see läände nii PS4, Xbox One’i kui ka PC peale pealkirjaga Metal Wolf Chaos XD. Mäng ilmub millalgi sel aastal. Seniks aga haarakem õlled ja hot dog’id, pangem tagataustale „The Star-Spangled Banner“ laulma ning nautigem treilerit.

Rohkem infot leiab mängu ametlikult kodukalt mechamericagreatagain.com (Ei, see ei ole nali).