fbpx

Ubisoft andis gamescomi ajal teada, et 1993. aastal alguse saanud reaalaja strateegiamängude seeria The Settlers saab juba 2019. aasta sügisel järjekorras kaheksanda osa. Tagasi on ka kõik senised teosed arendanud mängustuudio Blue Byte.

The Settlers valmib Ubisofti Snowdrop mootoriga, mille abil nägid ilmavalgust ka The Division ja selle 15. märtsil ilmuv lisaosa. Mängust pole palju teada, kuid kõigele lisaks kuulutati välja 15. novembril PC-l ilmuv The Settlers: History Collection, kuhu kuuluvad seeria senised seitse osa ja mis kõik on uuendatud tänapäevaste arvutite jaoks. Samuti on The Settlers esimene osa praegu saadaval Ubisofti Uplay keskkonnas.

Uues mängus suunduvad asunikud pärast laastavat maaavärinat uutele aladele teadmata, mis neid ees ootab, kuid loodavad sealt eest leida uue kodu.