fbpx

Life is Strange’i kodustuudio Dontnodi suve alguses ilmunud seiklusmängu Vampyr ainetel vändatakse teleseriaal.

Vampyri tõstab mängumaailmast teleekraanile ümber stuudio Fox 21, mis on varasemalt tootnud selliseid kultusseriaale nagu „Sons of Anarchy“ ja „Homeland“. Lisaks aitavad adaptsiooni loomisele kaasa „Charlie inglite“ filmi režissööri McG produktsioonifirma Wonderland Sound a & Vision, ja DJ2 Entertainment, mis töötab hetkel ka Dontnodi teise mänguseeria, Life is Strange’i televersiooni kallal.

Dontnodi tegevjuhi Oskar Guilberti sõnul sobib Vampyr teleseriaaliks võrratult ning aitab stuudio poolt loodud tegelastel ja maailmal jõuda veel laiema publikuni. Mehe sõnul ei jõua ta ära oodata päeva, mil näeb, kuidas Fox 21 Dontnodi loomingu teleformaati ümber tõstab.

Vampyri keskmes on kirurg nimega Jonathan Reid, kes 1918. aastal Esimese maailmasõja lõpupäevil ja Hispaania gripiepideemia haripunktis naaseb oma kodulinna Londonisse. Vahetult pärast saabumist saab mehest salapärastel asjaoludel vampiir, mis sunnib Reidi moraalse dilemma ette – arstina on tema kohus elusid päästa, kuid vampiirina peab ta värske vere hankimiseks inimesi tapma.

Allikas: Polygon