fbpx

Ubisoft kinnitas, et 2019. aastal ei kavatse stuudio välja anda uut mängu Assassin’s Creed seerias. Selle asemel keskendutakse tänavu ilmuva Assassin’s Creed Odyssey pikemaajalisele toetamisele.

Gamescomi raames Gamespotile antud intervjuus kinnitas Ubisofti tegevjuht Yves Guillemot, et järgmisel aastal võtab Assassin’s Creedi seeria taaskord aja maha ja uut mängu ei ilmu. Guillemot sõnul tulevad mullune Origins ja tänavune Odyssey välja aastase vahega, kuna teoseid arendati paralleelselt kahe erineva meeskonna poolt.

Küsimuse peale, kas järgmisel aastal võivad seeria fännid oodata täismängust midagi väiksemat, vastas Guillemot, et ka seda pole plaanis. Ubisofti tegevjuhi sõnul keskendub arendusmeeskond järgmise paari aasta jooksul Assassin’s Creed Odyssey järjepidevale uue materjaliga paisutamisele.

Guillemot mainib ka, et Assassin’s Creedi iga-aastasest väljalaskegraafikust loobumine on ennast ära tasunud, kuna see on andnud arendusmeeskonnale piisavalt aega uusi ideid ellu viia. Mehe sõnul on Ubisofti ootused Odyssey osas kõrged ning ta on veendunud, et kõik Originsiga tagasivõidetud fännid jäävad uue mänguga rahule.

Guillemot kommentaaride põhjal on selge, et 5. oktoobril ilmuv Assassin’s Creed Odyssey on Ubisofti jaoks pikaajaline projekt. Stuudio plaanib mängu uue materjaliga toetada järgmised paar aastat, mis tähendab, et seeria mängude vaheline paus võib kujuneda ühest aastast pikemaks. Alates 2007. aastal ilmunud esimesest Assassin’s Creedist ei ole Ubisoft uue teosega turule tulnud seni ainult 2016. aastal.