fbpx

1 000 000 – vähemalt nii palju koopiaid oli müünud Hollow Knight  arvutitel juuli alguseks

Möödunud aasta veeburaris PC-le ilmunud teos sai hiljuti ka Nintendo Switchi toe ning too ähvardab eelmainitud numbri peagi kahekordistada, müües antud konsoolil kahe nädalaga veerand miljonit koopiat. Üllitise edu arvestades ei ole imekspandav, kui varsti saavad ka teised suurte konsoolide kasutajad selle endale soetada.

7 500 000 – vähemalt nii palju kordi on alla laetud mängu Pokemon Quest

Antud number on saavutatud mobiilidel ja Nintendo Switch konsoolil, ent Pokemoni frantsiisi hetkeseisu arvestades on see siiski pisut tagasihoidlik. Kuid kuna tegu on tasuta mänguga, ei jää see kindlasti viimaseks korraks, kui me sellest teosest midagi kuuleme. Järgmist arvu saame ehk juba märkimisväärsemaks nimetada!

12 703 828 – täpselt nii palju aitas Mercy roosa kostüüm koguda rinnavähi uuringute tarbeks

Kui Fortnite poleks nii populaarne, oleks Overwatch endiselt mu mängumasinas, kuid aeg on teinud oma töö. Asume aga asja kallale – maikuus debüteeris Mercy uus kostüümi, mis oli mõeldud soetamiseks ainult päris raha eest. Ei mingeid kastikesi ning, mis kõige parem, antud tulu läks täies mahus vähiravi uuringutele. Lisaks oli tegu suurima summaga, mis seni Overwatchi heategevuslikul üritusel kokku kogutud.

5 000 000 – vähemalt nii palju inimesi on mänginud Gran Turismo Sporti

Kuigi frantsiisi eelkäijad on olnud tunduvalt edukamad, võib mängu tootja julgelt jagada oma Twitteris erinevates keeltes tänuavaldusi. Lisaks pole teos unarusse jäetud, vaid käib pidev arendustöö.

2 800 000 – vähemalt nii palju koopiaid on müünud Beyond: Two Souls

Juba eelmise generatsiooni konsoolidele ilmunud mäng müüb endiselt korralikult. Mõne teise teosega võrreldes tundub antud müüginumber ehk väike, aga eks ta polegi kõigile mõeldud

https://www.youtube.com/watch?v=aNFsiHgIqfM

1 000 000 – vähemalt nii palju inimesi on asunud haldama dinosauruste parki

Jurassic World Evolution mängijad võivad rahul olla, sest nende soetatud teos on edukas ning nad ei pea muretsema, et raha raisku läks. Kõigest viie nädalaga antud numbri kokku kraapinud üllitis on endast arvestatava jälje maha jätnud ning nüüd ei jää rohkemat soovida, kui et – kõik dinosauruste radadele!

354 139 – vähemalt nii palju koopiaid on müünud Genital Jousting

Sellest võiks kirjutada raamatu, aga küsime parem  – miks? P.S. Järgnev video ei ole mõeldud tööl vaatamiseks!

https://www.youtube.com/watch?v=HjPpgFzbk60

Allikad: VG24GamasutraGamesRadarPlaystationLifeStylePlayStationLifeStyleGamesindustryPC Gamer