fbpx

Eelmisel nädalal kukkus Fortnite Battle Royale kaardi kohal asuvast suurest lõhest välja hiiglaslik helendav kuubik, mis on mööda maailma rändama asunud.

Saaga sai tehniliselt alguse juba maikuus, kui komeet hävitas Dusty Depoti. Sellele järgnes omakorda teine hävitav sündmus – rakett lendas taevasse ja tekitas sinna eelpool mainitud prao, lisaks sellele tekkisid üle kogu kaardi veidrad anomaaliad. Taevas ilutsev lõhe hakkas eelmisel nädalal väljutama endast piksenooli, millele lõpuks järgnes veider ja tundmatu kuubik. Algselt oli objekt passiivne, andes ainult lähedal olevatele mängijatele aegamisi kaitsekilpi, aga siis otsustas see ette võtta ühe seikluse.

Eelmisest laupäevast alates on kuubik liikunud ühe külje võrra edasi iga 51 minuti tagant. Mängijate pool tehtud algsed kalkulatsioonid panid neid arvama, et kuup liigub otsejoones kaardi keskele. Kahjuks pole see ikkagi nii kerge. Kuubi liikumine on olnud sarnasel trajektooril küll, aga tunduvalt kaootilisem.

https://twitter.com/dakotaz/status/1034444169622761472

Oma seikluse jooksul jättis kuubik maha endast salapärase sümboli Salty Springsist lõunasse. Müstilise objekti läheduses on aeglane gravitatsioon, mis sarnaneb Dusty Divoti kivikeste poolt antud efektile. Redditis on tekkinud massiivne alateema, kus koodijupis tuhnijad on leidnud kuubiku teekonnas seitse sündmust. See tähendab, et veel kuus sümbolit võib potentsiaalselt kaardile ilmuda. Selle info kohaselt on koodis sees ka veel sõnad „MoveToLake“ ja „Lake“, mille tõttu on mängijad hakanud spekuleerima, et kuubik võib lõpetada kas Loot Lake’i põhjas või siis tekitada täiesti oma järve.

Fortnite’i viienda hooaja lõpuni on jäänud veel üsna palju päevi ning kuubiku teekond ei lõppe veel niipea. Ilmselt on objekt toomas mängu järjekordse suure muutuse, seda sarnaselt varasemate hooaegade lõppudes juhtunud sündmustele. Tuleb väärtustada Epic Gamesi poolt loodud süsteemi, mis suudab jätta uued muudatused müstiliselt saladuslikuks.

Vahepeal, et igavust peletada, saab aga uurida, kus maal kuubik omadega on ja kuidas kulgeb tema arvatav trajektoor.