fbpx

Mullu veebruaris trükkisid minu kärmed näpud Level1 veebilehe veergudele järgmise lause: „TimeSplitters on üks neist vähestest mänguseeriatest, mis on mängurite poolt palavalt armastatud ja mille uusversioone ka reaalselt taga nõutakse, aga mida arendajad-väljastajad väga teha ei taha.“ See lause enam ei kehti!

Nimelt sai pikalt limbos elanud üksikisikuvaates tulistamismängufrantsiis uue omaniku – erinevaid seeriaid kokku ostev THQ Nordic napsas TimeSplittersi selle eelmise omaniku (Crytek) raudsest haardest ning kuulutas ka kiirelt, et kavatseb mängusarjaga peagi midagi ette võtta. Seeria loojaks on Free Radical Design, kellest sai Crytek UK, kellest sai Dambuster Studios. Viimase repertuaari kuulub näiteks keskpärane Homefront: The Revolution (mis sisaldas üllatust täiesti mängitava TimeSplitters 2 näol).

Free Radical Designi katuse alt väljus omal ajal ka kolmanda isiku vaates hiilimismärul Second Sight, mis samuti nüüdsest THQ Nordicule kuulub ning mille tulevik sarnaselt TimeSplittersile nüüd varasemast eredam on.

Free Radical Designi viimaseks tööks jäi muide üks PlayStation 3 varastest eksklusiividest, üksikisikuvaates tulistamismäng Haze. See oli halb.

Allikas: PC Gamer