fbpx

Sel nädalal toimunud gamescomi raames kinnitas Ubisoft, et nende „motikasimulaator“ Trials Rising ilmub järgmise aasta 12. veebruaril, kuid teose beeta toimub juba eesootaval kuul.

Seni avaldatud materjalide põhjal näib, et Trials Rising eemaldub seeria eelmiste osade ulmelisusest. Maaväliste radade asemel paneb Rising mängijaid motikaid sodiks sõitma kodusematel teedel, näiteks Suures kanjonis, Eiffeli tornis ja Mount Everesti nõlvadel. Mõistagi on uues teoses tagasi ka populaarne mitmikmäng, mida saab nautida nii kahekesi ühe teleka taga kui ka üle interneti. Uuendusena pakub Rising aga Tandem Bike mängulaadi, mis asetab kaks mängijat ühele motikale tasakaalu hoidma.

Need, kes soovivad Trials Risingut proovida enne järgmise aastat, saaavad ennast registreerida mängu kodulehel 13. kuni 16. septembrini toimuvasse beetasse.

Trials Rising ilmub 2019. aasta 12. veebruaril arvutil ning Xbox One’i ja PlayStation 4 konsoolidel.