fbpx

Telltale Gamesi tegevjuhi Pete Hawley sõnul on möödunud nädalal mängumaailma vapustanud Telltale Games stuudio sulgemise uudise taga üks peamine põhjus – rahalised probleemid. Seda kinnitavad ka mitmed erinevad allikad, kuid üllatuslikult on probleemid veelgi suuremad, kui me arvata oskasime.

Vabakutseline ajakirjanik Joe Parlock ütleb, et temale usaldusväärse allika kohaselt olid kõik stuudio mängud – mis ei olnud The Walking Deadi esimene hooaeg, Minecraft seeria esindajad või nende poolt väljaantav 7 Days to Die –  finantsiliselt ebaedukad. Kõige suuremaks õnnetusehunnikuks oli aga kaks hooaega kestnud Batman: The Telltale Series.

Batman: The Telltale Series ilmus 2016. aasta augustikuus. Väidetavalt suutis mullu ilmunud teine hooaeg, The Enemy Within, vähemalt oma eelkäijast pisut edukam olla.

Parlocki allika kohaselt ei olnud Telltale’i poolt hangitud intellektuaalomandite lepingud igavesed, mis tähendab, et stuudio mängud kaovad digitaalmüügist pigem varem kui hiljem. Lisaks on paljud nende hilisemad füüsilised versioonid üles ehitatud nõnda, et andmekandjal on vaid hooaja esimene episood ning ülejäänud tuleb alla laadida.