fbpx

Möödunud nädala reede hilisõhtul (kohaliku aja järgi) jõudis meieni kurb uudis – mainekas mängustuudio Telltale Games koondas päevapealt 225 töötajat, jättes viimased 25 kohustuslikke otsi kokku tõmbama.

Kuigi esialgu võis arvata, et järelejäänud töötajate ülesandeks saab augustis alanud The Walking Dead: The Final Season lõpetamine, on nüüdseks mitu erinevat allikat – sealhulgas ka seeria keskse tegelase Clementine’i häälnäitleja Melissa Hutchison – mõista andnud, et viimane hooaeg jääb peale teise episoodi ilmumist pooleli.

Esialgsete plaanide kohaselt pidi seeria viimane hooaeg koosnema neljast episoodist, millest viimane oleks ilmunud enne käesoleva aasta lõppu. Allikate kohaselt on allesjäänud töötajate eesmärgiks lõpetada töö spetsiaalselt Netflixile loodud interaktiivse telesarja Minecraft: Stroy Mode kallal. Peale nimetatud projekti lõpetamist sulgeb Telltale Games lõplikult oma uksed.

Asjaolud stuudio sulgemise kohta on üpriski segased – alles uudisele eelneval nädalal palgati uusi töötajaid, koondamisega ei kaasnenud aga ühtegi hüvitist. Õnneks on nii mitmedki suured mängustuudiod teada andnud, et nende uksed on Telltale’i endistele liikmetele avatud.

https://twitter.com/Binkysaur/status/1043263777477517312

Oma esialgses teadaandes kirjutab Telltale, et jagab infot oma produktide kohta eesootavatel nädalatel. The Walking Dead: The Final Seasoni teine episood „Suffer the Children“ jõuab meieni aga juba homme, 25. septembril.