fbpx

Sügis on end täie rauaga ilmutanud ning vihmased ilmad on juba kohal. Aga mida just nende päevade ajal teha? Sellele annab vastuse PlayStation Plus!

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

FRIDAY THE 13TH: THE GAME

Halloween leiab aset juba oktoobrikuu lõpus, mistõttu on Sony hoolitsenud selle eest, et eelmisel kuul Dead By Daylighti mänginud inimestel oleks veel üks üks-versus-palju-teisi-mängijaid teos varuks! Friday the 13th: The Game on lõbus, kuid viimati oli ta väga katkine.

LASER LEAGUE

Ma vaatasin tükk aega treilerit ja ei saanud absoluutselt aru, mida mängus tegema peab, kuid PlayStationi sõnul on teguemist „väga lihtsa, kuid sügava mitmikmänguga“. Või nii siis.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

MASTER REBOOT

Tegemist on psühholoogilise seiklusmänguga, milles iga surm on suurema tähendusega kui Dark Soulsis, kuna „kõik mälestused laaditakse üles“. Hmmm…

THE BRIDGE

Sest kellele meist ei meeldiks igakuine tasuta mõistatusmäng?

Ahjaa, mulle!

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

ROCKETBIRDS 2: EVOLUTION

Milline näeks välja Oddworld: Abe’s Odyssey, kui seal oleks täiega verd ja selle peaosaliseks oleks keegi otse Angry Birdsist? See on parim viis kirjeldada RocketBirdsi.

2064: READ ONLY MEMORIES

2064: ROM – eelkäija VA-11 HALL-A visuaalromaanile – on samuti küberpungilik klõpsi-X-nuppu-et-lugu-näha teos. Ahjaa, üsna hiljuti kuulutati välja ju ka N1RV ANN-A, järg VA-11 HALL-Ale. 

Miks neil nii keerulised nimed on?