fbpx

Tagasi tippu roninud Pokemon Go on ennegi teosele värskendusi lubanud. Pärast hiljutisi sündmusi jääb mulje, et mõningaid neist on hakatud isegi täide viima.

Möödunud nädalavahetusel Chikorita-nimelisele Pokémonile keskendunud sündmus sai huvitava lõpu. Ühtäkki levis igale poole suurtes kogustes tundmatuid loomakesi. Välimuselt meenutas too tundmatu olend pisut Ditto-nimelist Pokémoni, kellele oleks mutter pea peale asetatud. Ei olnud temal aga nime ega tugevuse näitajat, lisaks polnud teda tehniliselt võimalik kinni püüda, sest palli visates muutus ta koheselt just selleks samaks haruldaseks Dittoks, kellega ta sarnanes.

https://twitter.com/REVERSALYOUTUBE/status/1043991773180317696

Liikvel on erinevaid spekulatsioone selle kohta, et mis siiski tundmatu kuju esile kutsus. On inimesi, kes arvavad, et tegu on lihtsalt tehnilise veaga – oodatakse ju alles endiselt veel ilmumata kolmanda generatsiooni Pokémoni Kecleoni. Samas leidub ka neid, kes on kindlad, et kogu antud seik on kõigest reklaam järgmise generatsiooni tegelastele ning Pokémon: Let’s Go üllitistele, mis on mõeldud Nindendo Switch konsoolile. Lisaks on Pokemon Go nimistusse seda tundmatut eksemplari veel vara tuua, kuna Pokedexi andmeil hakkab tema järjekorra number üheksasajaga, viimati nimetatud teoses endas on aga hetkel nimistus vaid 376 loomakest.

Kes pole uusi loomakesi veel oma silmaga näinud või kelle kogust Ditto ikka veel puudu on, sel tasub linna vahele jalutama minna!

Allikas: Polygon