fbpx

Minu tuttavad (või inimesed, kes on minu artikleid lugenud) teavad, et siin maailmas on kaks asja, mis mulle kindlalt huvi pakuvad: platvormerid ja videomängude muusikaA Hat in Time – mäng, millest kirjutasin Level1 veergudele oma esimese artikli – sai eelmisel kuul esimese lubatud lisapaki Seal the Deal.

Kuigi ma pole kogu sisu läbi mängida jõudnud, olen tänu Youtube’ile suurema osa uuest heliribast juba avastanud ning saan sellele ainult kiidusõnu laulda. Algses arvustuses kiitsin ma mängu helilist poolt ja selle varieeruvust tänu lahtilukustavatele lisaversioonidele. Nüüd on uues Death Wish mängulaadis olemas veelgi rohkem erinevaid remikse ja palu. Kiiremad, pingelisemad ja eepilisemad lood, mis istuvad nagu valatult raskematele tasemetele? Jah palun!

Kuigi suurem väljakutse iseenesest oleks juba piisav põhjus, et mängu uuesti käima panna, ajendab rütmiline muusika mind seda veel rohkem tegema. Kõik need surmad on väärt seda, et saaksin neid palasid aina uuesti kuulata!

Arendajad on mõelnud ka neile, kes ei taha juukseid välja kitkuda, kuid soovivad ikkagi uusi kostüüme lahti lukustada. Peale paari surma tekib missioonide juurde Peace and Tranquility valik, mis on teose sees leiduvata ponide eest ostetav kergem versioon nendest surmavatest tasemetest. Olgem aga mureta, sest ei mäng ega arendajad tee nalja mängija üle, kui ta on selle valinud. Vastupidi, sellega tuleb kaasa üks päris hea sõnum: „Life is stressful, life is hard. I need peace and tranquility. I don’t have to prove myself to anyone.

Kuigi kõnealuse lisapaki tasuta saamise võimalus on juba ammu möödas, soovitan seda ja mängu ennast ikkagi! Kõik need lisad on minu arust absoluutselt väärt 4€ hinnasilti.