fbpx

Hitman 2 on kõigest mõne nädala pärast poelettidel, aga ega see tähenda, et kõigi lemmikul kiilal palgamõrvaril pole veel paari üllatust varuks. Teatati, et teosega tuleb kaasa uus mitmikmängulaad, Ghost Mode, kus on esimest korda seeria ajaloos (kui mitte arvesse võtta Sniper Assassin minimängu) võimalik sõbraga võidu mõrvata.

Lasti välja uhiuus treiler, mis näitas ka mängupilti. Ghost Mode’is astuvad teineteise vastu kaks läikiva kupliga palgamõrtsukat ning kes esimesena suudab vaigistada viis valitud inimest, võidab. Kuigi mõlemal mängijal on samad sihtmärgid ja nad saavad isegi teineteist oma mängumaailmas näha, ei toimu tegevus samal kaardil. See tähendab, et ühe mängija teod ei mõjuta teise mängukeskkonda.

Sihtmärgi avalikult maha laskmine ei lähe arvesse, seega peab olema ettevaatlik, kuid samal ajal kiirem kui oponent. See kõik võib aga vastu taevast lennata, sest ega keegi ei suudaks rahu säilitada, kui näevad teist mängijat mõrvatava poole lähenemas. Improviseerimisoskus on väga vajalik, sest vahest lihtsalt tuleb hüpata plaani esimesest sammust otse viimasesse.

Hitman 2 lubab mängijatel välja selgitada kes on parim agent 47 juba 13. novembril.

Allikas: Eurogamer