fbpx

Juba pikka aega on spekuleeritud, et Rockstar Gamesi 2006. aasta koolielu seiklusmärul Bully (Canis Canem Edit meile eurooplastele) saab endale varsti järjeloo. Avalikkuse ette on nüüd jõudnud järjekordne näitaja, et Bully 2 on tulemas.

Kuulujutu kohaselt olevat stuudio andnud välja teate, et nad otsivad talente uue projekti jaoks, mida juhib Briti arendustiim. Otsitakse enamasti näitlejaid, kes suudaksid kehastada noori tegelasi. Paar rolli on väga konkreetselt ära märgitud, näiteks „ülikooli professor“, kuid suurem osa on saladuskatte all. Teadaolev info vihjab sellele, et Bullworthi akadeemia otsib uusi õpilasi ja õppejõude. Proovid leiavad aset Londonis Pinewoodi stuudios.

Bully pole olnud just kõige aktiivsem Rockstari seeria. Originaalselt ilmus teos PS2 konsoolil, kuid on nüüdseks saadaval Wii, Xbox 360, PC, PS4, Xbox One’i ja isegi nutiseadmete peal. Järjelugu kuluks kindlasti ära. Ei oleks arvanud, et ma midagi sellist kunagi ühegi kooli kohta ütleks… aga Bullworthi akadeemiasse tahaks küll tagasi õppima minna!

Allikas: Rockstar INTEL