fbpx

Nintendo Switchi omanikud saavad rõõmustada veel vähemalt kolme teose üle. Capcomi USA Twitteri konto andmeil saabuvad millalgi järgmisel aastal nimetatud konsoolile Resident Evil, Resident Evil 0 ja Resident Evil 4 .

Resident Evil ilmus esimest korda aastal 1996 ning oli tol ajal õudusmängužanri üks teerajajatest. Pärast seda on seeria esikteos läbinud vähemalt kaks iluoperatsiooni ning müüb jätkuvalt. Resident Evil 4 on aga kui sarja esimene teos, mis hakkas kasutama kolmanda isiku vaates tulistamist. Paljude sõnul on tegu frantsiisi parima teosega, kuid on ka neid, kes väidavad vastupidist. Resident Evil 0 on eelnevatest mängudest kindlasti vähem tuntud, olgugi, et tegemist on eellooga esimesele osale. Ehk on väheses tähelepanus süüdi originaalse väljalaske platvorm, milleks oli Nintendo Gamecube.

Kas ka Resident Evil 2 tolle nimekirjaga liitub, on hetkel teadmata. Loodetavasti kasvõi kunagi hiljem… näiteks aasta… või kaks.