fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Q.U.B.E. 2

Mõistatusmäng Q.U.B.E. 2 tõi lauale nii mõndagi uut, ent samas ei nõudnud liialt palju. Ühest küljest on tore, et esimese osa fänne värskenduskuuriga kostitati, aga kui puslekad higistama ei pane… siis kas neil on üldse mõtet? Sellele küsimusele saab iga Goldi omanik iseseisvalt vastust otsima hakata.

Never Alone

Never Alone meenutab oma stiililt pisut Playdeadi mänge (Limbo ja Inside), ainult et sürreaallsed kontseptsioonid on asendatud pisut maalähedasemate teemadega. Mängija juhib vaheldumisi inuiidineiut Nunat ning tema lumivalge kasukaga polaarrebast, et mõistatusi lahendada. Olles kõnealuse mängu omanik, ent seda mitte kunagi tööle pannud, jään lootma, et Never Alone kõditab mu ajurakke tollest ülevalpool mainitud teosest rohkem.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Dragon Age II

On vähemalt 99% tõenäoline, et kui küsida mõne Dragon Age’i seeria fänni käest, milline sarja mängudest (mitte et neid just eriti palju oleks) on kõige kehvem, kõlab nende poolt vastuseks Dragon Age II. Aga samas… tasuta ikkagi.

Mercenaries: Playground of Destruction

Detsembrikuu teine tasuta Xbox 360 mäng pole isegi mitte Xbox 360 mäng! Originaalsele, tollele kõige esimesele Xboxile ilmunud Mercenaries: Playground of Destruction pakkus omal ajal korralikku möllu ning on tänaseni paljudel positiivsete mälestuste tekitajana meeles.

Head mängimist!