fbpx

Aasta on lõpusirgele jõudmas ning on aeg üle vaadata, millised mängud mahuvad detsembrikuus PlayStation Plusi kingikotti.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

SOMA

SOMA on psühholoogiline õudusmäng, milles mängija otsib inimkonna mõtet. Tegu on teosega Amnesia mängude loojatelt.

ONRUSH

Milline oleks rallimäng, kui Isaac Newton poleks gravitatsiooni leiutanud? Onrush üritab sellele vastust leida, tuues mängijateni ühe kõige pöörasema võidusõidukogemuse eales.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

STEREDENN

Steredenni näol on tegu seguga kosmoses aset leidva pikselgraafikaga shmupist ja rogue-lite žanri teostest. Mäng on täis bossivõitluseid, (peaaegu) protseduuriliselt genereeritud tasemeid ning suurel hulgal lahedaid relvi.

STEINS;GATE

Üks parimaid visuaalromaane eales – Steins;Gate – räägib loo sellest, mis juhtub, kui ajaga ringi mässata. Kordaminevad tegelased, palju lõpplahendusi ning unikaalne lugu panevad kokku ühe minu lemmikmängudest läbi aegade.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

ICONOCLASTS

Ainukene mäng sel kuul, mis on saadaval Cross Buy funktsiooniga ka PlayStation 4 konsoolile. Iconoclasts on 2D platvormer metroidvania žanri elementidega. Mängu valmimiseks kulus koguni seitse aastat(!), ning kriitikute meelest on tegemist ühe parima indie-mänguga eales.

PAPERS, PLEASE

Papers, Please leiab aset 1980ndatel võõrapärase nimega Ida-Euroopa riigis. Mängija ülesandeks on olla see, kes otsustab paljude saatuste üle – passikontroll piiri peal. Ülesanneteks on kontrollida piiriületajate identiteeti, tõestada nende rahvust ja lojaalsust riigile ning hoida karmi kontrolli nii piiri ületavate inimeste kui ka selle ametnike üle.