fbpx

Värskelt oma esimese Aasta Mängu tiitli teeninud Fortnite jagab taaskord raha… ent seda muidugi üksnes parimatele… ja ainult kindlates regioonides. Õnneks kuuluvad ka eestlased sel korral õnneliku hulka! Epic Games kuulutas välja järjekordse turniiri nimega Winter Royale, mille auhinnafond saab olema üks miljon dollarit ning on mõeldud Põhja-Ameerika ja Euroopa mänguritele.

Antud üritus sisaldab kahte eri etappi: kvalifikatsioonid ja finaalid. Võitmiseks ei saa loota millelegi muule, kui ainult enda oskustele, seega jäägu ära ebaedus kaaslase süüdistamine või siis vastupidiselt edu korral sõbra selja taha peitu pugemine. Sarnaselt eelmistele jõukatsumustele (Summer Skirmish ja Fall Skirmish) jagatakse punkte kõrgetel kohtadel lõpetamise ja maha lastud vaenlaste arvu eest. Edukamad saavad võimaluse pääseda enda regiooni finaalidesse, kus parimate vahel läheb jagamisele väljakuulutatud summa.

Tulevikus plaanitakse samalaadseid üritusi veelgi ning mis peamine, saab ju lähenev ettevõtmine olema hea õpikogemus järgmisel aastal plaanitavale Fortnite’i maailmameistrivõistlustele.

Nüüd on aga vaja kalendrisse märkida suur punane ring, sest Winter Royale esimene etapp peetakse maha 24. ja 25. novembril. Edu korral tuleb ära joonida ka finaalid, mis Euroopas leiavad aset 30. novembril ja 1. detsembril ning huvi korral saab vaadata Põhja Ameerikas 11. ja 12. detsembril toimuvaid võistlusi.

Jääb üle vaid soovida tuult purilendurisse või kirka seina!

Allikas: Epic Games