fbpx

Gary Busey on edukas Hollywoodi näitleja, kes mänginud rohkem kui 150 filmis. Ta on figureerinud isegi videomängudes, nagu näiteks 2016. aasta Hitman. Nüüd on Busey tagasi, ent seekord pole ta tegelane, kelle eluküünla mängija kustutab. Ei, temast saab Jõuluvana!

Zombitapmismärul Killing Floor 2 tahab sel aastal jõule suurejooneliselt tähistada. Nagu alati, saavad kõik koletised endale uued kostüümid, samuti lisatakse uusi kaarte ja relvi. Suurim jõulukink kuuse all on aga uus tegelane Badass Santa, kelle häälnäitlejaks on Gary Busey isiklikult.

Lisaks rajule näärivanale laenab näitleja oma häält ka värskete kaartide relvapoe omanikule, kes annab tapariistade osas soovitusi. Twisted Christmas lisapakk jõuab Killing Floor 2 mängijateni juba detsembris ning kollide kostüümid, kaardid ja relvad on kõigile täiesti tasuta. Busey häälega Jõulumehe peab siiski eraldi ostma.

Kuigi Gary Busey sai paljudelt suvises Sapienzas kuuli, siis äkki on nüüd aeg temaga ära leppida, haarata relvad ning zombid mättasse lüüa? Jõulud ju varsti!

Allikas: PC Gamer