fbpx

Hiljuti proovisin ma God Eater 3 demoversiooni. Mulle meeldis see kohutavalt ja õnneks ei pidanud ma ka palju ootama, kuni Bandai Namco lasi välja treileri, mis kinnitas teose ilmumiskuupäeva.

God Eater 3 ilmub järgmise aasta 8. veebruaril. Kõik, kel Monster Hunterist isu täis, saavad nautida veidi rohkem animelikku, kuid sellegi poolest väga head võitlussüsteemi ning suurepäraselt disainitud koletisi.

Mängu lugu leiab aset aastaid peale esimest kahte osa, mistõttu pole vaja neid mängida (aga keegi ei keela). Uued Jumalaõgijad saavad olla koos kuni kaheksakesti(!), küttides uusi ja suuri monstrumeid läbi erinevate linnavaremete, kõrbete ja mägede. Alad on nüüd palju suuremad, visuaalid krõbedamad ja koletised hiiglaslikumad, kuna teos on maast madalast üles ehitatud praeguse põlvkonna mängumasinatele ning ei ole tagasi hoitud pihukonsoolide tõttu. Oh, ma ei jõua järgmist aastat ära oodata!

Kui nüüd vaid Code Vein saaks ka ilmumisdaatumi…