fbpx

Hiljuti saime teada, et Bandai Namco kollijahtimismäng God Eater 3 saab läänes endale kakskeelse audiovaliku. Nüüd on Jaapani PSN kasutajatele saadaval ka esimene demo, kuid tuleb olla kärme, kuna seda saab tõmmata ainult kuni 21. oktoobrini.

God Eater 3 prooviversioon lubab proovida üheksat missiooni, luua omaenda tegelast ning viimasel kahel päeval ka totaalselt uut 8 mängijaga Assault mängulaadi.

Tegelase loomine on seekord päris detailne. Demos veel riideid vahetada ei saanud.

Esiteks tuleb märkida, et tegelase valmistamine on fantastiline. Kuigi mitte just kõige detailsem, on tegemist umbes Monster Hunter Worldi karakteriloojale sarnaneva süsteemiga. Samas on näha, et PlayStation Vita peale mitte tulemine on antud teosele suureks kasuks olnud, kuna isegi animestiilis näeb kõik palju krõbedam välja, juustel on füüsika ja silmad on, noh, nagu animesilmad ikka.

Võitlussüsteem on seekord palju rohkem külmrelvadele keskenduv – kui eelmistes teostes oli põhiline rõhk kuulide valmistamisel (mis oli kohutav n***), on siin see sekundaarne. Mõõgad teevad rohkem haiget, on sujuvama liikuvusega, reaktsioon on tunduvalt parem ja üleüldse on tunnetus hea. Lisaks on arvuti poolt kontrollitud kaaslastega võimalik (teatud riba täitudes) sooritada erilist rünnakut, mida saadab ka väga animelik sissejuhatusklipp.

Koletised on suured, võimsad, kiired ja väga laheda disainiga. Juba demos on võimalik võidelda kolmandale osale unikaalse põhikolliga, kes ka kaanel figureerib. Uueks elemendiks on aga see, et nüüd saavad Aragamid ise tegelastest võimu välja imeda – kui eelmises kahes God Eateris oli see ainult mängija eksklusiivrünnak, mil mängija relv suureks koletiseks muutus, siis nüüd saavad seda ka vastased teha. Ja see teeb väga, väga, väga palju haiget.

God Eater 3 on järg, mida ma väga ootan. Mul on kiiks kollijahtimismängude suhtes ning võite kihla vedada, et ma ootan 20ndat oktoobrit äärmiselt suure huviga, et proovida järgi ka seda „8 mängijat, 5 minutit“ eliitmissiooni.