fbpx

Aasta viimane sügiskuu on käes ning on aeg üle vaadata mängud, mis tulevad kaasa PlayStation Plusiga.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

YAKUZA KIWAMI

Vaieldamatult PlayStationi üks tuntumaid eks-eksklusiive, Yakuza Kiwami paneb mängija Jaapani allilmategelase Kazuma Kiryu saabastesse. Tegemist on avatud maailmaga teosega, mis SEGAb (heh, nägite, mis ma siin tegin?) kokku tõsise kriminaaldraama ja idamaade veidruse.

BULLETSTORM: FULL CLIP EDITION

Grayson Hunt – mees, kes teeb avariimaandumise mahajäetud planeedil – peab tegema valiku kättemaksu ja ellujäämise vahel. Just see on Bulletstorm ning Full Clip Edition tuleb kaasa koos kõikide lisadega.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

JACKBOX PARTY PACK 2

Kuigi hiljuti tuli välja Party Pack 5, saavad kõik PlayStation 3 omanikud kogeda üht varasemat (ja täpselt sama head) versiooni klassikalisest peomängude kollektsioonist.

ARKEDO SERIES

Kolm erinevat mõistatusemängu on ühes hunnikus koos! Arkedo Series laseb mängijatel proovida kokkusobitamist, platvormimist ning seiklusmänge.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

BURLY MEN AT SEA

Ajakiri Times valis just selle teose oma 2017. aasta TOP 10 mängude hulka. Tegemist on folklooriainetel põhineva visuaalromaaniga, mis on kokku segatud sihi-ja-kliki žanriga.

ROUNDABOUT

Mitte segamini ajada lauluga bändi Yes pooltRoundabout on 70ndate B-filmidest inspireeritud teos, milles mängija on autojuht. Konks seisneb aga selles, et tema limusiin pöörleb pidevalt ringi! Mängija peab seda arvestades lahendama mõistatusi ja vältima oma ameti igapäevaseid ohte.

Mõlemad PS Vita mängud on saadaval tänu Cross-Buy funktsioonile ka PlayStation 4 konsoolil.