fbpx

Fakt, et rekamäng Euro Truck Simulator 2 annab oma järgmise, juba sel neljapäeval ilmuva Beyond the Baltic Sea lisapakiga mängijatele võimaluse ülimalt suure ja raske masinaga Baltimaade (eriti just Eesti) teedele sõitma minna, ei ole enam mingi üllatus.

Küll paljastub teose kuvatõmmistelt üks üsnagi huvitav asjaolu – Narva maanteel asuvast Metodisti kirikust vurab parasjagu mööda tramm, mis kannab numbrit viis ja mille sihtpunktiks on kõikide pealinna hipsteritele ülimalt armas Telliskivi. Tegu tundub olevat üpriski tarbetu lisaga, on meil ju täpselt samal marsruudil kulgev tramm number 1, mis teeb Telliskivis peatuse ja liigub sealt lausa edasigi, otse Kopli suunas. Taavi Aas, mis toimub? Kuidas säherdune näpuviga planeerimislaualt üldse lahkuda sai?

Kes suudab säärastest karjuvatest vigadest mööda vaadata, neile pakub ehk rõõmu asjaolu, et virtuaalse reka rooli istuvad inimesed saavad sõita Tallinnast Pärnusse, sealt edasi Tartusse tarkust taga nõudma, seejärel liikuda Narva poole linnust uudistama ning taas tagasi pealinna poole liikuda. Tee peal saab Kundas pisikese tankimispausi ka teha ning tagatipuks Paldiskis päikeseloojangut nautida (kallid Paldiski elanikud, jagage meiega häid kohti, kus seda teha, aitäh!).

Beyond the Baltic Sea jõuab Steami poeletile 29. novembril. Aga tasub valvas olla, et Eesti teed südant pahaks ei aja!