fbpx

13 000 000 – vähemalt nii palju pettureid on välja visatud PlayerUnknown’s Battlegroundsist

Eelmise aasta keskpaigast kuni tänaseni on möödunud aasta menukaimast battle royale teosest välja praagitud 13 miljonit kasutajat. Ei ole mingi saladus, et PlayerUnknown’s Battlegroundsi mängib tohutult palju inimesi. Samuti pole üllatav, et selle üüratu inimhulga seas on ka neid, kes pigem jõuavad hõrgutava kanaeineni läbi sohitegemise. Kes oleks aga oodanud, et neid on nii palju??

https://www.youtube.com/watch?v=4rG9noTfb4A

11.57 –  täpselt nii palju läks aega, et läbida Into the Breach

Tegu on käigupõhise strateegiamänguga, kus mängijal on võimalik piiratud alal sõjamasinaid kontrollida. Into the Breach rakendab FTL-ist pärit energiahaldussüsteemi, kuid lisaks sellele võtab inspiratsiooni ka X-COMist, näiteks saab missioone läbides enda sõdureid arendada. Kiirläbijaks polnud kahjuks meie enda Aleksandr, kuid ta soovitab kõnealust teost sellegipoolest!

15 000 000 – vähemalt nii palju mängijaid on kokku puutunud For Honoriga

For Honor on teos, mille ilmumisel võis rääkida mõndagi head: selle väljanägemine, uuenduslik meelsus ja kohatine sügavus. Kahjuks saime aga oma veebilehel hiljem tihti nalja heita väikese kasutajaskonna üle. Kui vaadata viimati internetti jõudnud numbreid, on asjad reaalselt tegelikult vastupidi! Veidral kombel on prantslased viimastel aastatel vägagi osavaks saanud, elustades regulaarsete uuendustega külma vastuvõtu osaliseks saanud teoseid.

84 800 000 – Vähemalt nii palju teenis Pokemon Go septembrikuus

Nende arvude valguses ei peaks tulema üllatusena, et Pokemon Go hoiab jätkuvalt kõige tulusamate mobiilirakenduste seas kõrget kohta. Värskelt neljanda generatsiooni loomad mängijateni toonud Niantic ei ole kindlasti arendustööga lõpetanud ja edaspidigi on oodata suuri ning väikeseid uuendusi.

250 000 000 – Vähemalt nii palju teenis Call of Duty: Black Ops IIII oma esimese nädalaga

Activisioni andmeil tõotab teosest tulla seeria edukaim üllitis, mis on juba purustanud „enim korraga kasutajaid“ ning „keskmise- ja üldse kokku mängitud aja“ rekordid. Samas kõlab kõik loogiliselt, sest tegu on siiski puhtalt mitmikmänguga (erinevalt eelmistest teostest). Kas Call of Duty: Black Ops IIII on ka mängimist väärt, seda loe juba meie arvustusest.

47 000 000 – Vähemalt nii palju koopiaid on müünud Tekkeni seeria

Tekkeni produtsent Katsuhiro Harada tähistab suurepäraseid numbrid oma Twitteri kontol toreda karakterite kollaažiga. Vähem kui aastaga on laiali jaotatud 3 miljonit Tekken 7 koopiat, mis esialgu näib väike, kuid rõõmu tekitab siiski!

Allikad: PC Gamer, PlayStationLyfeStyle, X1, VG24