fbpx

Hetkel maailma populaarseimaks mänguks tituleeritud Fortnite jõuab igale poole, alustades erinevatest uuendustest ja lõpetades kohtusaagadega. Sinna vahele jäävad veel ka näiteks pornoduell ja rikutud võistlused. Kõik see aitab teose arendajal Epic Gamesil oma tasuta üllitise pealt meeletut tulu teenida.

Epic Games on näidanud, et oskab väga hästi raha teha – näiteks 12 miljoni dollari suuruse eelarvega teos Gears of War suutis tagasi teenida vähemalt 100 miljonit. Fortnite’i numbrid on aga hoopis teisest dimensioonist! Nimelt on Epic Games battle royale žanri kuninga pealt koorinud tänavu lausa kolm miljardit dollarit kasumit. Antud rahahulk on kindlasti abiks värskelt avatud veebipoe toetamisel, mille eesmärk on konkureerida Steamiga.

Miks on aga teos nii populaarne? Tehniliselt on sel salapärane lugu muutuva kaardi näol; see on lihtne, värvikas ja kaasahaarav ning kasuks tuleb kindlasti ristvõrgus mängimise võimalus erinevatel konsoolidel. Lisaks on ennast tasunud hooajapääsme süsteem, millest igaüks toob taaskord teosesse värskendust.

Just see viimane ongi peamine rahaallikas. Esmalt jääb mulje, et kosmeetilisi elemente odava raha eest müüa ehk polegi nii tulus, kuid kui seda teevad korra kvartalis sajad tuhanded mängijad… paneb see vaikselt mõtlema.

Allikas: TechCrunch